Täyden palvelun autotalo. Vuodesta 2002 lähtien.
Sammontie 9    70900 TOIVALA
p.010-2311 620  avoinna ma-pe 8.30 - 16.30

Harline/Korjauspalvelu H.Räsänen toivottaa kaikki tutustumaan uudistuneisiin sivuihin. Meiltä löydät uusimmat tuotteet tuning ja kilpa-ajovaruste puolelle. Pyrimme olemaan ajanhermolla ja kehittämään palveluja. Vuosi 2006 toi tullessaan uudet asiakas myönteisemmät sivustot ,jossa suurimpana uudistuksena edellisiin avaamme verkkokauppa mahdollisuuden. Tällä pyrimme joustavampaan ja nopeampaan tilausten käsittelyyn. Verkkokauppa antaa mahdollisuuden helppoon ja turvalliseen ostosten tekoon.

Korjauspalvelu H.Räsänen/HARLINE on täyden palvelun autotalo Savon sydämessä ,Kuopiosta n.10km pohjoiseen. Joensuuhun menevän VT17 varrella. Toimialaamme kuuluvat autojen varustelu ”tuning” .Varustelemme niin henkilö-kuin pakettiautot ja maasturitkin. Myymme osat asiakkaille mukaan ja kerromme asennusvinkkejä tai teemme mielellämme myös auton ns. avaimet käteen valmiiksi. Teemme huolto-ja korjaustöitä ma-pe 8.00-16.30. Pesuhallin vapaakorkeus 4,2m ,joten myös isompi kalusto mahtuu halliimme mukavasti. Myymälästämme löytyy hyvä valikoima myös kilpa-ajovarustetta mm. penkit ,vyöt ,kengät ,puvut ja hanskat. Lähes kaikki merkit edustettuina valikoimissamme.

Olemme myös AD-autokorjaamo. Korjaamme ja huollamme kaikenmerkkiset henkilö- ja pakettiautot ammattitaidolla.


Uutiset:
07.02.2017  HELMIKUUN "HÄVITYS HEITOT" , PALJON INVENTAARIO POISTOJA SUORAAN TOIVALAN VARASTOSTAMME ÄLYTTÖMÄÄN ALENNUSHINTAAN !! -> KLIKKAA "TÄSTÄ"

HELMIKUUN "HÄVITYS HEITOT" , PALJON INVENTAARIO POISTOJA SUORAAN TOIVALAN VARASTOSTAMME ÄLYTTÖMÄÄN ALENNUSHINTAAN !! -> KLIKKAA "TÄSTÄ"

Lue »
25.02.2013  Renkaat ja vanteet

Muistithan, että meiltä myös edulliset rengas-/vannepaketit.
Meillä onnistuu myös rengastyöt ja asennukset nopeasti.
HANKOOK, NOKIAN, MARANGONI, MICHELIN, GOODYEAR, CONTINENTAL

Lue »
21.12.2012  RAUHALLISTA JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2013 !

 

 

Lue »
14.06.2012  Olemme lomalla 18.6.- 2.7.2012

Korjaamo ja varaosamyyntimme kiinni tämän aikaa. Tilauksissa ja toimituksissa voi olla viiveitä.
Verkkokauppa avoinna muuten normaalisti joka päivä 24h. Heinäkuun alusta palvelemme taas normaalisti.
Mukavaa kesää kaikille !

Lue »
NettiTieto Oy